Edderkop Kabale – Et spil af tålmodighed

Edderkop Kabale – Et spil af tålmodighed

Edderkop Kabale er en af de mest populære kabalespil, som spilles over hele verden. Det er et spil af tålmodighed og strategi, der kan spilles alene. Spillet er også kendt som Spider Solitaire.

Hvad er Edderkop Kabale?

Edderkop Kabale er en kabale, hvor spilleren skal samle kortene i rækker fra Konge til Es. Spillet spilles med to kortspil og indeholder i alt 104 kort. Der er 10 kolonner med kort på bordet, hvor den første kolonne har et kort, den anden kolonne har to kort og så videre. Det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad, mens de resterende kort er vendt med billedsiden nedad.

Sådan spiller du Edderkop Kabale

Formålet med spillet er at samle alle kortene i rækker fra Konge til Es. Når man har samlet en hel række, fjernes den fra bordet. Hvis man ikke kan finde et kort til at fortsætte en række, kan man trække et kort fra bunken øverst til venstre på bordet.

Man kan også flytte kort fra en kolonne til en anden kolonne, hvis det øverste kort i den kolonne, man vil flytte til, er en et lavere kort af samme farve. For eksempel kan man flytte en række, der starter med hjerter Es, til en anden kolonne, hvis det øverste kort i den kolonne er spar Knægt.

Edderkop Kabale kan virke lidt udfordrende i starten, men når man først har lært reglerne, er det en sjov og underholdende kabale. Der er også flere forskellige varianter af Edderkop Kabale, som kan gøre spillet mere udfordrende.

Varianter af Edderkop Kabale

1. En kulørs Edderkop Kabale

En kulørs Edderkop Kabale er en variant af spillet, hvor man kun bruger et kortspil i stedet for to. I denne variant er alle kortene i samme farve, hvilket gør det sværere at samle rækker.

2. Guldminer Edderkop Kabale

Guldminer Edderkop Kabale er en variant, hvor man skal samle guld i stedet for kort. I denne variant er kortene erstattet af forskellige farvede juveler, og man skal samle rækker af juveler i stedet for kort.

3. Regnbue Edderkop Kabale

Regnbue Edderkop Kabale er en variant, hvor man skal samle rækker af kort i forskellige farver. I denne variant er der stadig 10 kolonner med kort på bordet, men man skal samle rækker af kort i forskellige farver i stedet for at samle rækker fra Konge til Es.

Spil Edderkop Kabale online

Man kan spille Edderkop Kabale online på forskellige hjemmesider. En af de bedste hjemmesider til at spille Edderkop Kabale er edderkop-kabale.nu, hvor man kan spille forskellige varianter af spillet gratis.

Hvis man vil lære mere om kabalespil generelt, kan man besøge Wiki, hvor der er masser af information om forskellige typer af kabalespil.

Konklusion

Edderkop Kabale er en sjov og udfordrende kabale, der kan spilles alene. Spillet kræver tålmodighed og strategi, og der er flere forskellige varianter af spillet, der kan gøre det mere udfordrende. Hvis man vil spille Edderkop Kabale online, kan man besøge edderkop-kabale.nu og prøve forskellige varianter af spillet gratis.